Huurachterstand

Wat te doen bij betalingsachterstand
Wij hebben met u afgesproken dat u de huur maandelijks per de eerste van de maand bij vooruitbetaling aan ons voldoet. Als u niet betaald heeft op het afgesproken moment is er sprake van een betalingsachterstand. Hoe eerder u contact opneemt met een incassoconsulent van Centrada, hoe beter wij u eventueel van dienst kunnen zijn bij het inlopen van de ontstane betalingsachterstand.

Als u een betalingsachterstand heeft, sturen wij u een W.I.K. brief (Wet Incasso Kosten) via Deurwaarder.com. Heeft u na deze brief nog steeds niet de achterstand aangezuiverd, dan schakelt Centrada de gerechtsdeurwaarder definitief in. Rekent u bij tussenkomst van de gerechtsdeurwaarder op extra kosten! In het uiterste geval bij uitblijven van betaling, vragen wij de Kantonrechter om toestemming de huurovereenkomst te ontbinden en de woning gedwongen te laten ontruimen.

Oplossingen
Kunt u uw huur of overige verplichtingen aan Centrada niet tijdig betalen, dan adviseren wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met één van onze incassoconsulenten. De incassoconsulent bekijkt dan samen met u of er een passende afspraak gemaakt kan worden. Zij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0320 239600

 

 

 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software