IMG_1349c

Huur opzeggen

Wilt u de huur van uw woning opzeggen? Dan is het van belang te weten dat Centrada een minimale opzegtermijn van een maand hanteert. Deze termijn gaat in op de dag dat Centrada uw opzegging ontvangt. Als bijvoorbeeld op 14 maart de huuropzegging bij Centrada binnenkomt, eindigt de huur op 14 april, tenzij deze datum in het weekend valt of op een erkende feestdag. In dat geval verschuift de einddatum (laatste huurdag) automatisch naar de eerstvolgende werkdag.

U kunt de huur opzeggen in Mijn Centrada of door het huuropzeggingsformulier hier te downloaden of op te halen bij ons kantoor (Wigstraat 18) en in te sturen.

Huuropzegging na relatiebreuk
Huurt u een woning samen met iemand maar is er sprake van een relatiebreuk? Dan is het van belang dat het huurcontract wordt aangepast voor de achterblijvende huurder. In zo'n geval vragen wij u dit formulier in te vullen en naar ons op te sturen.

Huuropzegging na overlijden
Na het overlijden van een huurder, moeten de nabestaanden of de zaakwaarnemer de huur van de woning opzeggen. U kunt hier het huuropzeggingsformulier wat u in dat geval kunt gebruiken, downloaden. Ook is het mogelijk het formulier op te halen bij ons kantoor aan de Wigstraat 18.

Meer informatie?
In de folder huuropzegging vindt u onder andere meer informatie over de volgende onderwerpen:
- de opzegtermijn
- welke procedure Centrada volgt nadat wij uw huuropzegging hebben ontvangen
- in de bijlage 'Een woning betrekken of verlaten' leest u hoe de woning aan Centrada opgeleverd moet worden.

 

 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software