IMG_9708C

Wijzigingen doorgeven

Het kan zijn dat er belangrijke zaken in uw leven veranderen. Hieronder vindt u welke stappen u in verschillende situaties moet ondernemen.

Iemand medehuurder maken?
Gaat u trouwen of een geregistreerd partnerschap aan? Dan kan de naam van uw partner aan uw huurovereenkomst worden toegevoegd. Uw partner wordt dan officieel medehuurder. Dat is belangrijk, want hij of zij krijgt dan dezelfde huurrechten en –plichten als u. In de folder leest u wie er medehuurder kan worden en hoe dit in zijn werk gaat. Heeft u de informatie doorgenomen en wilt u een verzoek voor medehuurderschap indienen? Dan kan dat door middel van dit formulier. 


Scheiden?
Gaat u scheiden? Dan wordt een van de huurders uit de huurovereenkomst verwijderd. U moet zelf schriftelijk aan Centrada opgeven wie er in de woning blijft wonen. Dit heeft u waarschijnlijk al geregeld bij uw scheiding.


Overlijden 
Is de hoofdhuurder of partner overleden en wilt u als (mede)huurder de woning blijven huren? Dan is het verstandig om een akte van overlijden naar Centrada op te sturen en verzoek in te dienen om het huurovereenkomst te wijzigen. De huurovereenkomst wordt dan gewijzigd en op naam van de partner gezet die in de woning blijft wonen.

Wordt er geen contact opgenomen met Centrada dan eindigt de huurovereenkomst bij overlijden van rechtswege aan het eind van de tweede maand na het overlijden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Klantenservice van Centrada op telefoonnummer 0320-239600.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software