Meepraten en meedenken

U bent belangrijk voor ons. We horen daarom graag wat uw mening is. U kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen, opmerkingen, tips, complimenten of klachten.

Bewonerscommissies

Als het gaat om de belangen van meerdere bewoners in een complex of gebied, kunnen vertegenwoordigers van bewonerscommissies met ons overleggen.

Huurdersvereniging 'Ons Belang' (HVOB)

De HVOB behartigt de belangen van alle huurders van Centrada. Zij overlegt met Centrada over algemene huurderszaken.  

Onderzoek (KWH)

U kunt ook uw stem laten horen doormiddel van een onderzoek. De KWH meet voor ons de kwaliteit. Alleen als de kwaliteit goed is, wordt het KWH-label uitgereikt. Sinds 2005 zijn wij trotse eigenaar van het KWH-label.

Soms wordt via een online of telefonische enquête achteraf naar uw ervaring gevraagd. Daarnaast maakt Centrada gebruik van onderzoek van andere partijen, zoals woningmarktonderzoeken van gemeente en rijk.

Wilt u meer weten over de manieren om uw stem te laten horen? Neem dan contact op met Centrada.

Wordt buurtambassadeur

Vindt u schoon, heel en veilig ook belangrijk? Word dan nu Buurtambassadeur!

Wilt u ook een steentje bijdragen aan een prettige woonomgeving? Samen werken aan wonen wil Centrada SAMEN met u doen. Daarom zijn wij op zoek naar huurders die de ogen, oren en stem in de eigen straat of wijk willen zijn. Als bewoner signaleert u als eerste welke zaken er spelen en weet u als geen ander wat de buurt nodig heeft. Wij maken graag gebruik van uw deskundigheid, dus meld u aan als Buurtambassadeur. Neem contact op met één van de gebiedsregisseurs via 0320-239600 of vul het formulier in.