Aanmelden onderhoudsabonnement

Onder het aanmeldformulier vindt u de veel gestelde vragen.

Aanmeldformulier onderhoudsabonnement

Hoeveel kost het onderhoudsabonnement?

De kosten zijn € 5,25 per maand, inclusief BTW. (prijspeil 1 juli 2019)

Moet ik het bedrag direct voldoen?

Als u zich voor 1 juli 2019 opgeeft dan gaat u vanaf 1 augustus 2019 het bedrag gelijk met uw huur betalen. Heeft u een automatische incasso voor de huur dan hoeft verder niets te doen. Heeft u een overboeking via de bank dan dient u het bedrag zelf aan te passen bij uw bank.

Ben ik verplicht deel te nemen aan het onderhoudsabonnement?

Nee, u bent niet verplicht deel te nemen aan het onderhoudsabonnement. U kunt zelf de werkzaamheden uit voeren. Of u kunt de werkzaamheden door bijvoorbeeld de Kluswinkel uit laten voeren. U koopt dan wel zelf de materialen die nodig zijn voor de reparatie.

Is er een minimale tijd dat ik deel moet nemen aan het onderhoudsabonnement?

Ja, u blijft minimaal een jaar lid.

Als ik lid ben geworden kan ik dan ook direct een reparatieverzoek indienen?

Vanaf 1 juli kunt u een reparatieverzoek indienen voor een reparatie die onder het onderhoudsabonnement valt. Wordt u na 1 juli lid dan kunt u direct een reparatieverzoek indienen.

Welke reparatieverzoeken vallen onder het onderhoudsabonnement?

Alle reparatieverzoeken vindt u in het Onderhouds-ABC.

Kan ik nog wel terecht bij de kluswinkel voor reparatieverzoeken?

Ja, u bent niet verplicht een onderhoudsabonnement af te sluiten bij Centrada. U kunt de werkzaamheden ook door de Kluswinkel uit laten voeren. U koopt dan wel zelf de materialen die nodig zijn voor de reparatie.

Hoe kan ik het onderhoudsabonnement opzeggen?

U kunt het onderhoudsabonnement schriftelijk opzeggen door een email te sturen naar wonen@centrada.nl of een brief te sturen naar Postbus 120, 8200 AC  LELYSTAD. U bent na aanmelding minimaal één jaar lid. Na dit jaar is de opzegtermijn minimaal dertig dagen én per de eerste van de volgende maand.