B. Schepenwijk West

ideeenbus

Wijkinfo

Schepenwijk West (bestaande uit Punter, Jol en Galjoen) ligt vlakbij het kustgebied van Lelystad waar Bataviastad en Bataviahaven te vinden zijn. In de Jol, strategisch gelegen tussen de Punter en het Galjoen, vindt u een winkelcentrum met onder andere supermarkten, horecagelegenheden, kapper en kledingzaak. In de wijken verhuurt Centrada verschillende soorten woningen, variƫrend van eengezinswoningen tot appartementen en seniorenwoningen.

Centrada is hard aan het werk om de leefbaarheid in de wijken te verbeteren. Zo ook in Schepenwijk West. Samen met de gemeente en Welzijn Lelystad stimuleren wij bewoners om hun eigen woonomgeving te verbeteren. Daarnaast wordt streng gehandhaafd op slecht tuinonderhoud.
Bovendien willen we graag de nieuwe bewoners van de wijk leren kennen voordat de woning wordt verhuurd. Daarom zijn we samen met de politie gestart met kennismakingsgesprekken in de Jol. In dit gesprek willen de wijkagent en de woonconsulent van Centrada de bewoners welkom heten in de Jol, zichzelf voorstellen en aangeven wat een nieuwe bewoner van de politie en Centrada kan verwachten.


Centrada-woningen in de wijk

Hieronder vindt u een overzicht van de woningen die Centrada heeft in Punter, Jol en Galjoen. 

Woningtype

Doelgroep

Aantal

Eengezinswoningen:

2 kamers

Vanaf 55 jaar

98

3 kamers

Vanaf 18 jaar

164

4 kamers

Vanaf 18 jaar

547

5 kamers

Vanaf 18 jaar

74

Appartementen:

2 kamers

Vanaf 18 jaar

24

3 kamers

Vanaf 18 jaar

34

4 kamers

Vanaf 18 jaar

14

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software