Atolwijk

De wijk ligt precies tussen Het Stadshart en het overdekte ‘Lelycentre’ in. De wijk wordt getypeerd door grote, ruime huur– en koopwoningen. Ook vindt u diverse seniorenwoningen in de wijk. De grote diversiteit aan woningen en de groene omgeving zorgen voor een gezellige uitstraling. Door de ligging aan de dreef is er een snelle verbinding met de omliggende dorpen en de Randstad. U kunt ook, wanneer  u zich hiervoor inschrijft, in aanmerking komen voor een garage.

Voorzieningen
In de wijk is een supermarkt aanwezig. Er zijn diverse lagere scholen en is er een school voor het voortgezet onderwijs. Vlakbij de Atolwijk ligt het sportcentrum ‘De Koploper’ waar u voor diverse sportactiviteiten, zoals zwemmen, voetbal en tennis aan het goede adres bent. Het trein- en busstation liggen op fietsafstand van de wijk.

Atolplaza
In de Atolwijk vindt u Atolplaza, een multifunctionele accommodatie. U kunt hier terecht voor onderwijs, ontspanning en zorg. Centrada verhuurt in Atolplaza 21 levensloopbestendige appartementen op de tweede, derde en vierde verdieping van het complex.

Terug naar G. Atolwijk

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software