F. Lelycentre e.o.

ideeenbus

Wijkinfo

In het Lelycentre is een divers aanbod aan winkels, horeca, kantoren en sportscholen te vinden. Direct naast het Lelycentre ligt 'Marktzicht'. Een complex met appartementen voor 55-plussers. Daarnaast wordt op de locatie van de voormalige Waterwijzer een complex gerealiseerd met 40 appartementen voor één- en tweepersoons huishoudens. Dit complex is naar verwachting in het derde kwartaal van 2013 gereed.

Wijkpunt
Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkpunt bij u in de buurt.
Voor de wijk Lelycentre is het wijkinfopunt te vinden in OBS De Vuurtoren (dependance).
Adres: Waddenlaan 1 (Eigen ingang, aangegeven met groot bord aan buitengevel van Welzijn Lelystad)
Spreekuur: donderdag 13.00 - 14.00 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 
 

Nieuws uit de wijk

IMG_0069

Beter Buurt Bijdrage voor jubilerend Marktzicht

Dit jaar bestaat complex Marktzicht aan de Marktstraat tien jaar. Voor één van de bewoners van het complex, mevrouw Delforno, een mooie aanleiding om de entree van het complex op te fleuren. Zij vertelt: ‘Sinds twee jaar woon ik in het complex. Aangezien ik nog fulltime werk, zie ik mijn medebewoners niet zo vaak. Daarom ben ik me gaan inzetten voor de bewonerscommissie, zodat ik het wel en wee van mijn buren toch een beetje kan volgen.’

 

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software