G. Atolwijk

ideeenbus

Wijkinfo

De Atolwijk is één van de oudste wijken van Lelystad. Naast een groene en rustige omgeving is het een veilige wijk, speciaal voor kinderen, omdat de indeling in hofjes doorgaand verkeer weg
houdt en speelplezier ongemoeid laat.

Wijkpunt
Heeft u vragen of opmerkingen over uw wijk? Of het nu gaat om een loszittende stoeptegel, straatverlichting die niet meer werkt, zwerfafval, uw zorg over een eenzame buur of overlast van hangjongeren, bij het wijkpunt van Welzijn Lelystad kunt u terecht voor advies en informatie. Voor de Atolwijk is het wijkpunt te vinden in Atolplaza.
Adres: Schor 1
Tel: 0320-745720
Geopend: ma t/m vrij 09.00 - 12.00 uur
Spreekuur: donderdag 10.00 - 11.00 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
Mevr. Beumer
bewonersconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 

Nieuws uit de wijk

IMG_0279002_kwintes

Huurders Kwelder nemen sleutel in ontvangst

De huurders van de nieuwbouw huurwoningen aan de Kwelder in Lelystad namen deze week de sleutel van hun woning in ontvangst. Het project van Centrada in de Atolwijk, vlakbij multifunctioneel centrum Atolplaza, bestaat uit diverse woonvormen met aanbod voor verschillende doelgroepen. De bewoners van de eengezinswoningen, appartementen en kamers zorgen voor een gemêleerde buurt. Een gezamenlijke binnentuin maakt deel uit van het complex.

 

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software