H. Boswijk

ideeenbus

Wijkinfo

De Boswijk bestaat uit de buurten Kamp, Griend, Wold en Horst. Centraal in de Boswijk ligt het buurtwinkelcentrum Kamp-Havenkom. Hier vindt u onder andere een supermarkt. Vanuit de Boswijk bent u op de fiets binnen tien minuten in Het Stadshart. Het station ligt op vijf tot tien minuten fietsafstand. In het hart van de wijk bevindt zich een roeibaan waar vooral in de zomermaanden veel gebruik van wordt gemaakt.

Wijkpunt
Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkpunt bij u in de buurt.
Voor de Boswijk is het wijkinfopunt te vinden in Gezondheidscentrum t Woud.
Adres: De Griend 25-23
Tel: 0320-745740
Spreekuur: maandag en woensdag van 14.00 - 16.00 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
Mevr. De Roos
bewonersconsulent
0320 239 600
wonen@centrada.nl
 
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 

Nieuws uit de wijk

IMG_1637

Bewoners Wold laten zich informeren over nieuw dak

In de wijk Wold gaat Centrada in 2018 bij 9 huurwoningen asbesthoudende dakleien vervangen. Dit doen we omdat er vanaf 2024 naar verwachting een verbod komt op asbesthoudende daken. Gisteren vond er in basisschool 't Schrijverke in de Wold een inloopavond plaats waar huurders en kopers zich konden laten informeren over de werkzaamheden. Kopers krijgen namelijk de mogelijkheid om de werkzaamheden uit te laten voeren door dezelfde aannemer die de werkzaamheden aan de huurwoningen gaat voeren. Tijdens de inloopavond, die door ongeveer één derde van de betreffende kopers en een aantal huurders werd bezocht, gaven medewerkers van aannemersbedrijf Klaaysen uit Urk en medewerkers van Centrada en de gemeente uitleg over de werkzaamheden, de materialen die we hierbij gebruiken en de mogelijkheden voor financiering of een lening.

 

Wijkprojecten

sanerenasbestdakleinenWold

Saneren asbest dakleien 9 woningen in de Wold

In de wijk Wold hebben 9 huurwoningen nog asbesthoudende dakleien. Omdat alle daken in Nederland volgens de wet in 2024 asbestvrij moeten zijn, gaan we de asbest dakleien vervangen.Tijdens de onderhoudswerkzaamheden vervangen we ook de dakramen en de dakbedekking op de platte daken.

In de Wold zijn nog 23 particuliere eigenaren van een woning met een asbesthoudend dak. Deze bewoners krijgen een aanbieding om mee te doen aan de sanering.

 

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software