C. Schepenwijk Oost

ideeenbus

Wijkinfo

Schepenwijk Oost (bestaande uit Schouw, Kempenaar, Gondel en Hanzepark) ligt centraal in Lelystad en kent de voor Lelystad zo typerende hofjesopzet.

Wijkpunt
Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkpunt bij u in de buurt.
Voor Schepenwijk Oost is het wijkpunt te vinden in Hanzeborg (Plein 201)
Adres: Koningsbergenstraat 201
Tel. 0320-745780
Geopend: ma t/m do 09.00 - 12.00 uur
Spreekuur: dinsdag van 13.00 - 14.00 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Mevr. Beumer
bewonersconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 
Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
 

Nieuws uit de wijk

ondertekeningovereenkomstSpringplank

Centrada en Dijkstra Draisma tekenen overeenkomst nieuwbouw Kempenaar

In maart 2018 start Centrada met de bouw van 31 zeer energiezuinige woningen in de Kempenaar, op de voormalige locatie van basisschool De Springplank. De heer Dijkstra van Bouwgroep Dijkstra Draisma en Martine Visser, directeur-bestuurder van Centrada, ondertekenden daarvoor vandaag de aannemingsovereenkomst.

 

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software