B. Schepenwijk West

ideeenbus

Wijkinfo

Schepenwijk West (bestaande uit Punter, Jol en Galjoen) ligt aan de buitenrand van Lelystad, vlakbij het IJsselmeer. In de wijk komt alleen bestemmingsverkeer omdat het doorgaande verkeer over de ruime dreven in Lelystad worden geleid.

Wijkpunt
Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkpunt bij u in de buurt.
Voor Schepenwijk West is het wijkpunt te vinden in MFA de Hanzeborg.
Adres: Koningsbergenstraat 201
Telefoon: 0320-745780
Spreekuur: dinsdag van 13.00 - 14.00 uur

Tevens is er een nevenvestiging Kustwijk:
Adres: Jol 24-53 (Gebouw OBS De Toermalijn-Noord, voorheen Het Baken)
Telefoon: 0320-745780
Spreekuur: woensdag van 13.00 - 14.00 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Mevr. Steba
bewonersconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 
Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
 

Nieuws uit de wijk

Inloopmarkt Jol

Bewoners Jol laten zich informeren tijdens inloopmarkt

Afgelopen dinsdag vond in basisschool de Toermalijn een inloopmarkt plaats voor bewoners van Jol  17, 24 en 26. Tijdens deze inloopmarkt konden bezoekers genieten van een heerlijk buffet en kraampjes bezoeken waar informatie werd gegeven over groot onderhoud van de gemeente, planmatig onderhoud door Centrada, erfafscheidingen en activiteiten in de wijk. De avond werd goed bezocht en bewoners waren enthousiast over de voorstellen die er nu liggen. In de komende maanden bereidt Centrada het project verder voor, samen met de gemeente en de HVOB.

 

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software