Jol

De Jol is een grote wijk die wordt omgeven door veel water. Het buurtwinkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van winkels. Aan de rand van de Jol is een klein industrieterrein met diverse bedrijven. Na een ingrijpende renovatie zijn zowel de woningen als de infrastructuur in de Jol geheel aangepast aan de eisen van de hedendaagse consument.

Centrada is hard aan het werk om de leefbaarheid in de wijken te verbeteren. Zo ook in de Jol. Bewoners worden gestimuleerd om hun tuinen netjes te maken en te houden. Ook kregen de bewoners de mogelijkheid om een budgetcursus te volgen. De cursus was bedoeld voor iedereen die graag meer inzicht wil in zijn inkomen en uitgaven.

Kennismakingsgesprek
Bovendien willen we graag de nieuwe bewoners van de wijk leren kennen voordat de woning wordt verhuurd. Daarom zijn we samen met de politie gestart met kennismakingsgesprekken in de Jol. In dit gesprek willen de wijkagent en woonconsulent van Centrada de bewoners welkom heten in de Jol, onszelf voorstellen en aangeven wat een nieuwe bewoner van de politie en van Centrada kan verwachten.

Terug naar B. Schepenwijk West

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software