D. Schepenwijk Zuid

ideeenbus

Wijkinfo

Schepenwijk Zuid (bestaande uit De Botter, Schoener en Tjalk) ligt op een steenworp afstand van het centrum van Lelystad. In de wijk zijn zowel koop– als huurwoningen te vinden. Kenmerkend voor deze wijk is een ruime en geordende structuur met veel openbaar groen.

Wijkpunt
Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkpunt bij u in de buurt.
Voor Schepenwijk Zuid is het wijkpunt te vinden in MFA de Windhoek:
Adres: Ringdijk 187a
Tel: 0320- 745760
Spreekuur: maandag van 10.00 - 11.00 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Mevr. Steba
bewonersconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 
Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
 

Nieuws uit de wijk

DeBuizerdp5

Start werkzaamheden Buizerd

Deze week start Centrada met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden in en aan de Buizerd. Zo gaan we onder andere vloerisolatie en geïsoleerde dakbedekking aanbrengen. Doel van de werkzaamheden is om de appartementen van energielabel D naar een energielabel B of in sommige gevallen zelfs A te brengen. Meer informatie over het project vindt u hier.

 

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software