K. Stadscentrum

ideeenbus

Wijkinfo

In het Stadscentrum van Lelystad vindt u verschillende appartementencomplexen van Centrada, waaronder de complexen Leyakkers en de Kleine Meijerij in de woonservicebuurt aan het Ravelijn.
De complexen liggen op loopafstand van het stadscentrum ‘De Gordiaan’ met een groot aanbod van winkels en voorzieningen zoals bibliotheek, bioscoop en theater. Ook het NS- en busstation en het MC-ziekenhuis liggen op loopafstand.

Wijkpunt
Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkpunt bij u in de buurt.
Woont u in het Stadscentrum, dan kunt u terecht bij het wijkinfopunt van het Stadshart de Duurzaamheidswinkel (Stadhuisplein 51)
Tel: 0320-745760
Spreekuur: dinsdag 11.00 - 12.00 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Mevr. Steba
bewonersconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 
Mevr. De Roos
bewonersconsulent
0320 239 600
wonen@centrada.nl
Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
 
 

Nieuws uit de wijk

bibliotheek

Wijkpunt Centrum verhuist naar bibliotheek

Elke dinsdag kunnen bewoners van het Centrum terecht bij het Wijkpunt Centrum voor vragen aan Welzijn Lelystad, de gemeente of Centrada. Vanaf dinsdag 14 maart is het Wijkpunt Centrum niet langer in de Duurzaamheidswinkel, maar in de Bibliotheek. Het tijdstip (van 11.00 tot 12.00 uur) blijft hetzelfde.

 

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software