Het Stadshart

In het Stadshart liggen verschillende appartementencomplexen van Centrada. Hierna volgt een omschrijving per complex

Complexen Gordiaan-Zuid
Twee appartementencomplexen gelegen aan de zuidkant van Het Stadshart met totaal 183 appartementen. Op de begane grond van beide complexen zijn winkelvoorzieningen aanwezig. Bij één complex is een binnenterrein met parkeerplaatsen en een parkeerdek aanwezig. Zo goed als alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken.

Complex Combinatiegebouw
Deze ruime appartementen liggen midden in Het Stadshart. Het Combinatiegebouw bestaat uit een supermarkt, diverse winkels, parkeergarage (gemeente), muziekcentrum Underground (De Kubus), appartementen en een Dag ActiviteitenCentrum (Kwintes).

Complex aan de Neringweg & Neringpassage
Deze ruime appartementen liggen midden in het Stadshart boven de winkels aan de Neringpassage en Neringweg. Op loopafstand van alle voorzieningen zoals postkantoor, banken, ziekenhuis, bibliotheek, stadhuis, bus- en NS-station. De drie entrees, allen voorzien van een lift, van deze 36 woningen zijn voorzien van een huiscamera c.q. telefooninstallatie. Achter het complex ligt een parkeerterrein waar bewoners een parkeerplaats kunnen huren.

Het Agoradek
Het Agoradek bestaat uit een parkeergarage (gemeente), appartementen en een Chinees restaurant. De appartementen bevinden zich boven de parkeergarage tegenover het Apollo Hotel. De tweekamerappartementen zijn op de eerste woonlaag gelegen. De driekamerappartementen (maisonnettes) bevinden zich op de eerste woonlaag én op de tweede woonlaag. Een aantal flats beschikt over een balkon, de resterende flats hebben een terras.Het centrum voor beroepsopleiding 'ROC' ligt direct aan de overzijde van de Agoradek. Bij het complex is volop parkeergelegenheid.

Terug naar K. Stadscentrum

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software