A. Warande

ideeenbus

Wijkinfo

Warande

Warande is de nieuwste wijk van Lelystad. Dit zuidelijke deel van Lelystad ligt met natuurgebiden als het Hollendse Hout en de Oostvaardersplassen om de hoek, in een opvallend groene en waterrijke omgeving.

Wijkpunt
Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkpunt bij u in de buurt.
Voor de wijk Warande is het wijkpunt te vinden in de Windhoek:
Adres: Ringdijk 187a
Tel: 0320 745760
Spreekuur: maandag 10.00- 11.00 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
Mevr. Steba
bewonersconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 

Nieuws uit de wijk

20171122C56A5463c

Bouw appartementen met zorgplint in Warande officieel gestart

Op woensdagmiddag 22 november vond in woonwijk Warande de officiële start plaats van de bouw van 20 appartementen met ‘zorgplint’. Wethouder Jop Fackeldey, directeur van Centrada Martine Visser en directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Age de Vries waren hierbij aanwezig om de officiële starthandeling te verrichten.

 

Wijkimpressie

Warande Warande
Warande Warande

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software