I. Waterwijk

ideeenbus

Wijkinfo

De Waterwijk ligt vlakbij de A6 waardoor een snelle verbinding met de Randstad ontstaat. In ‘De Voorstraat’ kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Ook vindt u hier restaurants, een gezondheidscentrum, speeltuin ’Schateiland’ en buurthuis ‘De Bever’. Op ‘De Doggers-bank’ vindt u voetbal- en rugbyvelden, een trainingsveld en een openbaar trapveld. Bij slecht weer kunt u in de sporthal sporten. In de wijk is een aantal basisscholen. Voortgezet onderwijs vindt u dichtbij de wijk. Met het openbaar vervoer bent u zo in Het Stadshart en op het bus- en NS-station. Op een paar minuten fietsafstand ligt winkelcomplex ‘Palazzo’ waar u diverse doe-het-zelf zaken vindt.

Wijkpunt
Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkpunt bij u in de buurt.
Voor de Waterwijk is het wijkinfopunt te vinden in MFA de Waterbever
Adres: Voorstraat 309-313
Tel: 0320-745740
Geopend: ma t/m do 09.00 - 12.00 uur
Spreekuur: dinsdag 13.30 - 14.30 uur

Centrada vindt het belangrijk dat de wijken waar wij woningen verhuren schoon, heel en veilig zijn. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in ‘onze’ wijken goed is en u er met plezier kunt wonen, werken we samen met verschillende organisaties. Onze belangrijkste samenwerkingspartner op het gebied van leefbaarheid is Welzijn Lelystad.


Contactpersonen

Dhr. de Lange
Incassoconsulent
0320-239600
wonen@centrada.nl
Mevr. De Roos
bewonersconsulent
0320 239 600
wonen@centrada.nl
 
Dhr. de Boer
Incassoconsulent
0320 - 239600
wonen@centrada.nl
 

Nieuws uit de wijk

DenktanktuinonderhoudWaterwijk

Inwoners Waterwijk gezocht voor 'Denktank tuinonderhoud'

Oproep aan inwoners van de Waterwijk. Heeft u groene vingers, kent u mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het onderhouden van hun tuin of wilt u meedenken over tuinonderhoud in de wijk? Meld u dan aan voor de 'Denktank tuinonderhoud Waterwijk'!

 

Terug naar overzicht

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software