Zuiderzeewijk

In de Zuiderzeewijk woont u vlakbij wijkvoorzieningen en scholen. Er zijn ruime parkeermogelijkheden en dankzij de ruime groenstroken is er volop ruimte. De Zuiderzeewijk is een veilige wijk, speciaal voor kinderen, omdat de indeling in hofjes doorgaand verkeer weg houdt en speelplezier ongemoeid laat. Het Stadshart en het NS-station  zijn met de fiets, auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. In de Zuiderzeewijk is recent een grootschalig herstructureringsproject uitgevoerd waarmee de uitstraling en de energiezuinigheid van woningen zijn verbeterd.

Garages
Centrada verhuurt in de Zuiderzeewijk naast woningen ook garages. Wilt u een garage of parkeerplaats huren, informeer dan bij de afdeling Klantenservice (0320 – 239 600) naar de mogelijkheden bij u in de buurt of vul het inschrijfformulier op onze website in. De garages en parkeerplaatsen worden toegewezen op basis van inschrijftijd. Voor de garages en parkeerplaatsen die bij woningen van Centrada liggen, krijgen de bewoners van deze woningen voorrang.

Voorzieningen
In de directe omgeving van de wijk vindt u voorzieningen die het dagelijks leven vergemakkelijken. Tegenover de Zuiderzeewijk ligt het overdekte  winkelcentrum ‘t Lelycentre. Hier kunt u terecht voor uw boodschappen en diverse horecagelegenheden. Onderwijs voor de kinderen is dichtbij, in de Zuiderzeewijk liggen drie basisscholen. Op kleine afstand bevindt zich de Scholengemeenschap Lelystad, compleet met sportzalen en –velden. Sportpark Langezand biedt bovendien voor iedereen de mogelijkheid tennis, korfbal, voetbal, hockey en dergelijke te beoefenen. Kinderopvang, cursusaanbod, buurtwerk en kleine bedrijven vindt u in het gezellige buurtcentrum en in de kleine wijkgebouwen.

Terug naar E. Zuiderzeewijk

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software