13022017Interaktcontour2

'Hier voel ik me thuis': Eerste appartementen voor InteraktContour in Rode Klif gereed

14 februari 2017

InteraktContour verbouwt samen met Centrada het Rode Klif in Lelystad. Hier komen op de begane grond 41 moderne, zelfstandige appartementen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking. De verbouwing startte in augustus 2016 en de eerste fase van de verbouwing is nu afgerond. Op 13 februari verhuisden dertien bewoners naar hun nieuwe appartement. Eind 2017 zijn alle nieuwe appartementen gereed.

Hier voel ik me thuis
Eén van de bewoners vertelt: “Vandaag ben ik verhuisd naar mijn nieuwe appartement. Ik ben er erg blij mee. Hier voel ik me thuis. Alles is nieuw en ik heb zelf de kleuren en materialen gekozen voor de keuken, badkamer en de vloer. Ik kook graag zelf. Het welkomstcadeau dat we allemaal krijgen, een pannenset die geschikt is voor koken op inductie, komt daarom goed van pas. Zo kan ik zelf lekker koken in mijn nieuwe keuken.”

Jan van Kampen, bestuurder van InteraktContour: ”We bieden mensen die zorg nodig hebben de mogelijkheid van zelfstandig wonen waarbij voor zorg en ondersteuning een beroep kan worden gedaan op de aanwezige zorgprofessionals. Zij blijven daardoor zelf de regie voeren over hun leven. Uitgangspunt bij het realiseren van onze woonlocaties is plezierig, veilig en comfortabel wonen. Na de verbouwing is de woonlocatie toekomstbestendig en voldoet deze aan onze eisen.”

Ronald Gouwerok, manager Vastgoed van Centrada;  “Wij vinden het fijn InteraktContour te kunnen ondersteunen met deze huisvesting, het worden mooie woningen. De verbouwing verloopt conform planning en de samenwerking met InteraktContour en de bouwer Salverda ervaren we als zeer prettig.”

De woonlocaties van InteraktContour bieden mensen met hersenletsel, bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, ongeluk of hersenbloeding, de mogelijkheid van wonen met zorg. Hier wonen mensen die door hun hersenletsel 24 uur per dag aanspraak moeten kunnen maken op gespecialiseerde zorg.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software