BBQKempenaar26_3

300 huurders in 8 wijken genieten van jubileumbarbecue

5 juli 2017

Ongeveer 300 huurders van Centrada in verschillende wijken in Lelystad gaan genieten van een jubileumbarbecue. Centrada ontving in totaal acht aanvragen voor een barbecuepakket uit wijken als de Waterwijk, Jol, Kempenaar, Schouw, Tjalk en Langezand. Huurders kunnen bij Centrada een barbecuepakket aanvragen omdat het dit jaar vijftig jaar geleden is dat de eerste sociale huurwoning in Lelystad werd opgeleverd.

Vanwege het jubileumjaar geeft Centrada een feestelijk tintje aan 2017. De vorm waarin past bij het zomerseizoen. Bent u huurder van Centrada, dan kunt u samen met andere buurtbewoners een barbecuepakket aanvragen! 

Hoe werkt het?
Het enige wat u hoeft te doen, is minimaal tien buurtbewoners vinden die samen met u de barbecue willen organiseren. Download vervolgens het aanvraagformulier voor de barbecue, vul dit met elkaar in en stuur het naar Centrada, ter attentie van de gebiedsregisseurs of mail het naar gebiedsregisseurs@centrada.nl.

Voucher
Is uw aanvraag goedgekeurd, dan ontvangt u een voucher waarmee u in het Lelycentre bij Lelyslagerij (Grutterswal 4, naast Gall&Gall) een vleespakket voor het aangegeven aantal personen kunt ophalen. U zorgt dus voor de zitplekken, de barbecues, drankjes, sausjes en salade, Centrada neemt het vlees voor haar rekening.

Voorwaarden
Deze actie duurt tot september. Graag ontvangen we na de barbecue een foto die we kunnen gebruiken voor onze website, Facebook en de Radar. De aanvullende voorwaarden voor deze actie vindt u op het aanvraagformulier voor het barbecuepakket.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software