VaderzoontandenpoetsenWEB

Aanbod WoonEnergie voor huurders Centrada

9 oktober 2012

Op zaterdag 13 oktober ontvangen huurders van Centrada een brief met een vrijblijvend aanbod om over te stappen naar WoonEnergie; de enige energieleverancier in Nederland speciaal voor huurders. Huurders ontvangen dit aanbod omdat de tarieven van WoonEnergie gegarandeerd behoren tot de drie laagste in de markt van vergelijkbare aanbiedingen. Bovendien krijgen huurders groene stroom voor de prijs van grijze.

Waarom dit aanbod?
WoonEnergie is opgericht door meer dan honderd woningcorporaties, met als doel: lagere energiekosten voor huurders. Er doen nu al ruim 70.000 huurders mee. De reden dat wij een samenwerking met WoonEnergie zijn aangegaan is dat wij daarmee onze huurders de mogelijkheid kunnen bieden om te besparen op hun woonlasten en een bijdrage te leveren aan duurzaamheid. WoonEnergie garandeert namelijk dat haar tarieven behoren tot de drie laagste in de markt van vergelijkbare aanbiedingen. Bovendien krijgen huurders groene stroom voor de prijs van grijze.

Wel of niet overstappen?
U als huurder bepaalt zelf of u wilt overstappen naar WoonEnergie. Als u besluit over te stappen, kunt u kiezen waarmee u wilt overstappen; stroom in combinatie met gas, of alleen stroom (dus huurders met stadsverwarming kunnen voor de levering van stroom overstappen op WoonEnergie).
Daarbij heeft u een keuze uit meerdere contractvormen: vast tarief of variabel tarief. Woonenergie regelt de overstap zodra het lopende contract met uw huidige energieleverancier afloopt (dus geen boetes).

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden bij WoonEnergie kan op twee manieren: Ga naar www.woonenergie.nl en laat uw gegevens achter. Of stuur gratis de antwoordkaart op die u thuis ontvangt bij de brief met het aanbod. WoonEnergie regelt de rest, zonder kosten voor u.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.woonenergie.nl  U kunt ook bellen: 0900 – 200 81 14 (lokaal tarief). Dat kan op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software