Belangrijk bericht voor huurders met automatische incasso

31 december 2014

Betaalt u de huur per automatische incasso op de 10e, 15e, 20e of 25e van de maand? Normaal gesproken incasseren wij de huur op de met u afgesproken datum. Recent is Centrada echter overgestapt op een nieuw computersysteem. Daarbij is een fout geslopen in het aanleveren van onze incasso-opdracht aan de bank. Hierdoor wordt de huur voor komende maand op vrijdag 2 januari geïncasseerd.

Staat er niet genoeg geld op uw rekening? Dan wordt de betaling automatisch geweigerd. De bank incasseert in dat geval alsnog het huurbedrag op de met u afgesproken datum. U hoeft in dat geval zelf geen actie te ondernemen. Het is alleen van belang dat er op de met u afgesproken datum voldoende saldo op uw rekening staat.

Staat er voldoende geld op uw rekening? Wanneer u ervoor kiest geen actie te ondernemen, heeft u eenmalig de huur aan het begin van de maand betaald. In februari wordt de huur weer op de met u afgesproken datum geïncasseerd. 

U kunt er ook voor kiezen om de incasso te weigeren. Het huurbedrag wordt in dat geval alsnog geincasseerd Het weigeren van een incasso kunt u eenvoudig zelf doen door middel van internetbankieren, door telefonisch contact met uw bank op te nemen of door bij een filiaal van uw bank langs te gaan. De banken zijn op vrijdag 2 januari gewoon geopend! In de meeste gevallen ontvangt u het bedrag nog dezelfde dag terug op uw rekening. 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software