P1000504

Bewoners Jol maken dankbaar gebruik van laatste schoonmaakactie

16 mei 2012

Bewoners van de Jol maakten vandaag dankbaar gebruik van de derde en laatste schoonmaakactie in de Jol, straat 19. Ook deze keer werden oude spullen afgevoerd en kregen tuinen een opruimbeurt. Ondanks het wat mindere weer en de frisse temperatuur was het een gezellig bedoening in de wijk.

Centrada is blij om te zien dat verschillende tuinen er weer schoon en netjes bij staan. Centrada blijft in de Jol streng toezien op het tuinonderhoud en bewoners actief aanspreken indien dit onvoldoende is. Bewoners krijgen voldoende kans om hun tuin zelf weer op orde te maken. Mocht blijken dat dit niet gebeurt, dan laat Centrada dit op kosten van de bewoner doen.

Beter Buurt Bijdrage
Om de uitstraling van de wijk verder te verbeteren wilden de bewoners graag gezamenlijk nieuwe erfafscheidingen plaatsen bij de voortuinen. Omdat niet alle bewoners daarvoor geld ter beschikking hadden, werd een aanvraag ingediend voor de Beter Buurt Bijdrage van Centrada en het participatiebudget van de gemeente. Beide aanvragen zijn goedgekeurd.

Dit betekent dat de kosten voor de materialen hieruit betaald kunnen worden en dat de bewoners zelf gezamenlijk de erfafscheidingen kunnen gaan plaatsen. De bedoeling is dat dit in juni gebeurt. 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software