20171122C56A5463c

Bouw appartementen met zorgplint in Warande officieel gestart

22 november 2017

Op woensdagmiddag 22 november vond in woonwijk Warande de officiële start plaats van de bouw van 20 appartementen met ‘zorgplint’. Wethouder Jop Fackeldey, directeur van Centrada Martine Visser en directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Age de Vries waren hierbij aanwezig om de officiële starthandeling te verrichten.

Woongebouw Warande komt naast de nieuwe MFA en de recent geopende supermarkt. Het is ontworpen door Niels Architecture. Het gebouw heeft een duidelijke woonuitstraling gekregen en markeert de entree vanaf de Buizerdweg naar de voorzieningen (MFA, Kindcentrum, supermarkt) op het zogenoemde MFA eiland Warande. Vooral de ronde balkons op de hoeken van het complex vallen op en geven het gebouw een speels silhouet. In de avonduren manifesteert het gebouw zich als een landmark door de subtiele LED-lichtlijn in de kroon.

Sociale huurwoning en zorgplint
Op de bovenste vijf woonlagen van het gebouw komen twintig twee- en driekamer sociale huurappartementen van Centrada met een woonoppervlak variërend van circa 60 – 80 m2. Deze appartementen zijn allemaal voorzien van een speels, rond balkon. In de onderste drie bouwlagen van het complex wordt een zogenaamde zorgplint gerealiseerd met daarin ruimte voor zorggerelateerde bedrijven. Onderhandelingen met diverse partijen zijn nog gaande.

Geïnteresseerden
Wilt u in aanmerking komen voor een sociaal huurappartement in dit complex? Dan is het van belang dat u als woningzoekende staat ingeschreven bij Centrada.   Inschrijven als woningzoekende kost eenmalig € 19,- en jaarlijks betaalt u € 19,- verlengingskosten.

Naar verwachting wordt het nieuwbouwcomplex eind 2018 opgeleverd.

 

 

Foto gemaakt door Fotobureau Tiernego

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software