1ePaalParkbos

Bouw van 39 woningen Parkbos Warande gestart

16 mei 2013

Op donderdag 16 mei gaven de directies van Centrada (Eep Bronkhorst), en Hurks (Erik Leijten) het startsein voor de bouw van 39 eengezinswoningen in Parkbos, Warande. Wethouder Fackeldey sloeg vervolgens de eerste paal van dit unieke nieuwbouwproject, waarvan de eerste woningen naar verwachting nog dit jaar opgeleverd worden.

De woningen in Parkbos kenmerken zich door een verhoogde en unieke ligging in het park. Alle gefundeerde terrastuinen zijn georiënteerd op dit park en het uitzicht. Van de 39 woningen gaat Centrada er 27 verhuren. De Actieve Makelaar en de 4 Linden Makelaardij verkopen de 12 overige woningen in opdracht van Hurks. De woningen hebben een vraagprijs vanaf € 166.500,- v.o.n.

Warande
Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Dit nieuwe stadsdeel verbindt letterlijk - door haar ligging - de stad aan de natuur. De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren ongeveer 10.000 woningen bij. Meer informatie over deze nieuwbouwwijk vindt u op www.warande.nl.

Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning in Parkbos, Warande, dan is het van belang dat u staat ingeschreven als woningzoekende. Inschrijven kan hier en kost € 25,-. Jaarlijks betaalt u € 19,- verlengingskosten.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software