image5

Burgemeester Adema bezoekt Centrada

13 januari 2017

Burgemeester Ina Adema bracht op vrijdagochtend 13 januari een bezoek aan Centrada, in gezelschap van wethouder Wonen Jop Fackeldey. De burgemeester maakte een geïnteresseerde indruk tijdens haar bezoek. Dit bezoek startte in de Zuiderzeewijk bij het complex Rode Klif. Centrada gaf daar uitleg over de geschiedenis van dit voor Lelystad markante woongebouw en over de huidige verbouwing van de begane grond. Voor cliënten van InteraktContour realiseert Centrada hier 41 rolstoeltoegankelijke zorgappartementen.Daarna werd een kijkje genomen in het aangrenzende wooncomplex Zuiderstaete, dat in 2015 is gebouwd.

Vervolgens liet directeur-bestuurder Martine Visser in het kantoor van Centrada (aan de Wigstraat) de ontvangsthal zien, waar de klanten van Centrada worden ontvangen. Aansluitend gaf zij een korte presentatie over de belangrijkste uitdagingen waar Centrada momenteel voor staat. Inmiddels was ook de huurdersbelangenvereniging HVOB aangeschoven, waarmee de burgemeester in gesprek ging over de participatie van huurders.

De burgemeester gaf na afloop aan een goed beeld te hebben gekregen van de sociale woningbouw in Lelystad. Ze heeft veel affiniteit met het onderwerp, mede vanwege het feit dat zij in het verleden ook wethouder Wonen is geweest.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software