Groepsfoto_Partners_07dec15

Centrada benoemd tot Partner van het Werkbedrijf Lelystad

7 december 2015

Maandagochtend 7 december 2015 mocht Centrada uit handen van wethouder Jop Fackeldey een certificaat in ontvangst nemen, dat laat zien dat Centrada ‘Partner van het Werkbedrijf’ is. Onder die titel worden jaarlijks werkgevers gecertificeerd die aantoonbaar sociaal zijn in het arbeidsmarktdomein, bijvoorbeeld omdat zij een plek bieden aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Centrada dankt haar certificering aan haar ondersteuning aan de projecten Kluswinkel en Buurtvoorlichters.

Werkbedrijf Lelystad begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Hiervoor is samenwerken met het plaatselijke bedrijfsleven uitermate belangrijk. Veel werkgevers uit Lelystad hebben een kans geboden aan uitkeringsgerechtigde stadsgenoten door ze een contract te geven. Deze ondernemers maken zich sterk voor een groeiende regionale economie. Een economie waarin mensen meedoen en niet langs de zijllijn staan. Reden voor Werkbedrijf Lelystad om ze tot ‘Partner Werkbedrijf Lelystad’ te benoemen.

In totaal werden op maandag 7 december 2015 21 werkgevers benoemd tot Partner van het Werkbedrijf Lelystad. Wethouder Economische Zaken Jop Fackeldey overhandigde aan deze werkgevers het bijbehorende certificaat en het gevelbordje. Dat gebeurde op het Ondernemersplein Lelystad in aanwezigheid van andere werkgevers die eerder al partner van het Werkbedrijf zijn geworden. In totaal zijn inmiddels 64 werkgevers Partner van het Werkbedrijf Lelystad geworden.  

Foto: Studio Wierd

 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software