Centrada doet mee aan imago-onderzoek

5 juni 2017

Samen met 74 andere woningcorporaties doet Centrada mee aan een gratis imago-onderzoek dat wordt uitgevoerd door KWH. Dit onderzoek start 6 juni. Huurders van Centrada kunnen dan een email ontvangen met daarin een link naar een online vragenlijst. We hopen van harte dat u de tijd wil nemen om de vragenlijst zo eerlijk mogelijk in te vullen. Zo komen wij te weten welk beeld u van ons heeft én krijgen we de kans onze dienstverlening aan u te verbeteren.

 

Op dinsdag 6 juni kunnen huurders van Centrada een email ontvangen met een uitnodiging om mee te werken aan het imago-onderzoek. In de mail staat een link naar een online vragenlijst. Daarin worden vooral vragen gesteld over het beeld dat u als huurder heeft van Centrada en hoe u over Centrada denkt. Met behulp van uw mening kunnen wij onze dienstverlening aan u verbeteren.

 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De antwoorden die u geeft blijven anoniem. Vanzelfsprekend hopen we dat u de tijd wil nemen om de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden.

Naar verwachting ontvangen we in juli de resultaten van het onderzoek.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software