ondertekenting

Centrada en HVOB ondertekenen nieuwe samenwerkingsovereenkomst

21 februari 2013

Op donderdag 21 februari ondertekenden Centrada en Huurdersvereniging Ons Belang (HVOB) een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. De samenwerkingsovereenkomst heeft als doel om samenwerking, communicatie en overleg tussen Centrada en de HVOB zo goed mogelijk te laten verlopen.

Voorzitter van de HVOB, de heer Roosemalen: ‘De samenwerking tussen Centrada en de HVOB is constructief. In de afgelopen jaren hebben we veel resultaten geboekt, bijvoorbeeld door afspraken te maken over een verbeterde afrekening servicekosten. In de komende tijd zullen we samen met Centrada gaan bekijken wat het nieuwe regeerakkoord betekent voor de sociale woningbouw in Lelystad. Juist in deze tijd, waarin economische en politieke ontwikkelingen invloed hebben op huurders, is het belangrijk de samenwerking te zoeken en uit te breiden. Met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst bekrachtigen we dat.’

De HVOB vertegenwoordigt de belangen van de ruim 8.400 huurders van Centrada. Om dit goed te kunnen doen, is de huurdersvereniging actief betrokken bij de totstandkoming van beleid van Centrada. Tijdens de overleggen die regelmatig plaatsvinden, geeft de HVOB Centrada advies over onderwerpen als onderhoud, renovatie, sloop en nieuwbouw. Door het ondertekenen van de nieuwe samenwerkingsovereenkomst, kan de HVOB nog beter de belangen van de huurders vertegenwoordigen.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software