ondertekeningKandelaar

Centrada gaat 29 duurzame appartementen bouwen in de Kempenaar

12 februari 2018

Vandaag tekenden Centrada en aannemer Plegt-Vos de overeenkomst voor de bouw van 29 duurzame driekamerappartementen in de Kempenaar. Het appartementencomplex komt op de locatie waar voorheen de kerk ‘De Kandelaar’ stond en zal dezelfde naam krijgen. De bouw start waarschijnlijk in september van dit jaar.

Op een fraaie locatie aan het water, bij de toegang tot de wijk Kempenaar, verrijst het complex met 29 appartementen. De duurzame woningen worden circa 70 m2 en krijgen twee slaapkamers. FAME architecten uit Zwolle tekenden voor het ontwerp.

Wooncarrière
De bouw van de 29 driekamerappartementen zorgt voor meer diversiteit in de wijk die nu voornamelijk uit eengezinswoningen bestaat. Door de realisatie van de appartementen kunnen bewoners van de Kempenaar eventueel wooncarrière maken in hun eigen wijk.
Daarnaast bouwt Centrada nieuwe huurwoningen om zo te voldoen aan de vraag en om te voorkomen dat wachttijden voor een sociale huurwoning in Lelystad verder oplopen.

Centrada start in september 2018 met de nieuwbouw. Naar verwachting worden de woningen eind 2019 opgeleverd.

Geïnteresseerden
Om in aanmerking te kunnen komen voor een nieuwbouwwoning in de Kempenaar, moet u bij Centrada ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven als woningzoekende kan via de website van Centrada en kost eenmalig € 19,- en jaarlijks  betaalt u € 19,- verlengingskosten. 

Meer informatie
Meer informatie en artist impressions vindt u bij de nieuwbouwprojecten van Centrada.

Foto: De heer Fokke Ophuis van Plegt-Vos en Martine Visser, directeur-bestuurder van Centrada, ondertekenen de aannemingsovereenkomst voor de bouw van 29 driekamerappartementen in Kempenaar.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software