_MG_9100c

Centrada, Kwintes en Woonzorgcentra ondertekenen huurcontract De Bolder

18 januari 2013

Het complex de Bolder wordt gerealiseerd op de locatie van voormalig buurthuis de Bolder. Het nieuwbouwcomplex bevat zes groepwoningen voor begeleid wonen. De groepswoningen bieden elk plaats aan zes ouderen met lichte psychische problematiek die worden begeleid door Kwintes en WZF. Daarnaast komen er in het complex tien seniorenappartementen die door Centrada worden verhuurd.

Met de bouw van nieuwbouwcomplex de Bolder is in mei 2012 gestart. Naar verwachting is het gebouw voor de bouwvakantie van 2013 gereed. Kwintes en WZF zijn op dit moment bezig met het selecteren van cliënten die in aanmerking komen voor dit begeleid wonen project. Daarbij wordt samengewerkt met verschillende ketenpartners en verwijzers in de regio. Kwintes en WZF realiseren hiermee een uniek woonconcept in de provincie Flevoland, waarbij de ouder wordende cliënt met psychische en lichamelijke problemen een thuis wordt geboden. Cliënten kunnen prettig en beschermd wonen en naar behoefte gebruik maken van de zorg- en dienstverlening op zowel lichamelijk als psychisch vlak. Het begeleidings- en verzorgingsteam bestaat uit zowel medewerkers van beide organisaties als nieuw aan te trekken medewerkers die samen vorm willen gaan geven aan deze nieuwe vorm van zorgverlening.

Nieuwbouwproject de Bolder is één van de drie nieuwbouwprojecten die Centrada op dit moment in de wijk Hanzepark realiseert. Vlak naast de Bolder zijn inmiddels 11 koopwoningen gerealiseerd en daarnaast is een complex met 59 appartementen voor 55-plussers in aanbouw.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software