screendumpnieuwesite

Centrada lanceert nieuwe website

2 mei 2012

Centrada lanceert haar nieuwe internetsite. Deze nieuwe site is doelgroepgericht, klantvriendelijk, fris vorm gegeven en heeft een overzichtelijke structuur. De site bevat enkele nieuwe onderdelen, zoals een wachttijdindicator en een link met de sociale media.  

Verbeteringen
In tegenstelling tot de vorige site van Centrada (waarop de informatie op onderwerp wordt gegeven) is de nieuwe site doelgroepgericht. De informatie is gerubriceerd in de rubrieken ‘Ik zoek een woning’ (met alle informatie voor woningzoekenden), ‘Ik huur een woning’ (met alle informatie voor huurders van Centrada), ‘Mijn wijk’ (met alle informatie gerangschikt naar wijk), ‘projecten’ (met alle projectinformatie) en ‘Over Centrada’ (met alle informatie over onze organisatie). De informatie is daardoor beter vindbaar voor klanten van Centrada.

Klantgericht
Op de nieuwe internetsite worden de producten en diensten van Centrada zo duidelijk mogelijk overgebracht, zodat u als klant weet wat u van Centrada mag verwachten en zodat duidelijk wordt wat Centrada van u nodig heeft om aan haar belofte te kunnen voldoen. Bovendien hebben we de teksten zo kort mogelijk gehouden, met doorklikmogelijkheden naar meer informatie, als dit gewenst is.

Nieuw op de site
Nieuw op de website is de wachttijdindicator, waar u - op basis van woningtype, wijk en aantal kamers - een indicatie krijgt van de gemiddelde wachttijd.
Aan het eind van dit jaar breiden we de site uit met het onderdeel ‘Mijn Centrada’. Via deze inlogmogelijkheid kunnen klanten (zowel woningzoekenden als huurders) persoonlijke informatie inzien en aanpassen.

Tips en complimenten
Natuurlijk zijn we zeer benieuwd naar uw reactie. Na de lancering op 10 mei 2012 verzamelen we alle tips en complimenten, zodat we de site nog verder kunnen verbeteren.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software