_MG_7823c2

Centrada levert De Bolder op aan Kwintes en WZF

21 juni 2013

Op vrijdag 21 juni heeft Centrada nieuwbouwcomplex De Bolder opgeleverd aan Kwintes en WZF. Het gebouw werd vervolgens feestelijk geopend door wethouder Jop Fackeldey. Met de bouw van het complex, wat verrezen is op de locatie van het gelijknamige buurthuis, is ruim een jaar geleden gestart.

De Bolder heeft zes groepswoningen die elk plaats bieden aan zes ouderen met lichte psychische problematiek. Kwintes en WZF zorgen voor de begeleiding van de cliënten. Naast de zes groepswoningen bevinden zich in het complex tien appartementen voor 55-plussers. Deze appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd door Centrada.
De huurders van de appartementen kunnen, wanneer dat nodig is, gebruik maken van de zorg die Kwintes en WZF bieden. Hiermee spelen de betrokken organisaties in op maatschappelijke ontwikkelingen zoals het scheiden van wonen en zorg.

Nieuwbouwcomplex De Bolder bevindt zich net buiten de wijk Hanzepark. De op Dudok geinspireerde architectuur die deze wijk kenmerkt, is ook als uitgangspunt gebruikt bij de realisatie van De Bolder. Naast De Bolder bouwt Centrada 59 appartementen op de locatie van de voormalige Ankerplaats. Deze appartementen worden naar verwachting in juli en september opgeleverd. De 11 koopwoningen die onderdeel uitmaken van hetzelfde project, zijn in december 2012 reeds opgeleverd.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software