Anker3

Centrada levert eerste 32 huurappartementen nieuwbouw Ankerplaats op

22 juli 2013

Op 22 en 23 juli levert Centrada de eerste 32 huurappartementen van nieuwbouwcomplex De Ankerplaats op. De overige 27 appartementen in het nieuwbouwcomplex worden op 6 augustus te huur aangeboden via de website van Centrada.

De in totaal 59 appartementen zijn bedoeld voor 55-plussers (één- en tweepersoons huishoudens). Huurders kunnen gebruik maken van de voorzieningen die in en vanuit het nabij gelegen Hanzeborg geboden worden. Daarnaast biedt de centrale locatie verschillende voordelen zoals de nabijheid van het NS- station en het Stadshart.

Met het opleveren van het complex De Ankerplaats rondt Centrada haar laatste nieuwbouwproject in HanzePark af. Naast het complex realiseerde Centrada in HanzePark nieuwbouwcomplex De Bolder voor Kwintes en Woonzorg Flevoland. Dit complex bestaat uit zes groepswoningen voor begeleid wonen en tien seniorenappartementen die verhuurd worden door Centrada. Daarnaast realiseerde Centrada op de locatie van de voormalige Ankerplaats elf koopwoningen die in recordtempo werden verkocht. Deze woningen zijn inmiddels allemaal opgeleverd.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software