_MG_0559

Centrada levert eerste woningen Parkbos, Warande op

27 maart 2014

Het eerste deel van nieuwbouwproject Parkbos (Warande) is op woensdag 26 maart door Centrada opgeleverd aan de nieuwe huurders. Het ging in totaal om twaalf eengezinswoningen. De huurders van de overige 15 woningen krijgen volgende week de sleutels van hun nieuwbouwwoning.

De eengezinswoningen in Parkbos kenmerken zich door een verhoogde en unieke ligging in het park. Alle gefundeerde terrastuinen zijn georiënteerd op dit park en het uitzicht. De woningen hebben een oppervlakte van ruim 127 m2.

Nog enkele koopwoningen beschikbaar!
Met de bouw van de woningen in Parkbos is in mei 2013 gestart. Het project bestaat in totaal uit 39 woningen. Hiervan worden 27 woningen verhuurd door Centrada. De Actieve Makelaar en De 4 Linden Makelaardij verkopen in opdracht van Hurks vastgoedontwikkeling de overige twaalf woningen. Een groot deel van de koopwoningen is inmiddels verkocht, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Voor meer informatie over de woningen, indeling en verkoopprijs kunnen geïnteresseerden terecht op www.parkbos.nl of contact opnemen met één van de makelaars.

Warande
Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Dit nieuwe stadsdeel verbindt letterlijk - door haar ligging - de stad aan de natuur. De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software