Centrada ondersteunt opruimactie Kamp

12 maart 2013

In Lelystad zijn tijdens de Landelijke Opschoondag op 9 maart 2013, verschillende activiteiten georganiseerd om de omgeving op te ruimen en netjes te maken. Centrada en Welzijn Lelystad ondersteunden een opruimactie in de Kamp. Een initiatief vanuit  Albert Heijn, waarbij betrokken buurtbewoners, een aantal medewerkers van AH en Belangencomité Kamp zich hebben ingezet. Wethouder Jansen deed daar de officiële aftrap voor de voorjaarsschoonmaak, waarin mensen gestimuleerd worden zwerfafval op te ruimen.

De Landelijke Opschoondag was het startpunt van de Week van Nederland Schoon die nog tot 15 maart duurt. Sommige schoonmaakacties zijn aangemeld bij ‘Supporter van Schoon’, een initiatief van NederlandSchoon, waarbij mensen die een schone leefomgeving belangrijk vinden, zich aanmelden.

‘Supporter van Schoon’  is een initiatief van NederlandSchoon. Stichting NederlandSchoon heeft als doel de hinder van zwerfafval in Nederland te voorkomen en te bestrijden. Meer informatie: www.nederlandschoon.nl en www.supportervanschoon.nl.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software