foto2

Centrada overhandigt waardebon aan ZINspelers

20 december 2012

Vandaag overhandigde Richard Booij, gebiedsregisseur bij Centrada, een waardebon van €250,- aan Jan-Willem van der Kort van ZINspelers. ZINspelers is een organisatie die in de provincie Flevoland toneel- en muziektheatervoorstellingen produceert in de traditie van het Community Theatre en het betere amateur-theater. Met de waardebon kan ZINspelers materiaal kopen voor de bouw van het decor voor hun project ‘Loket 13’.

Dit project bestaat uit een voorstelling plus een lezing of workshop rondom het thema inclusie. Deze term staat voor het streven om mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking een volwaardige plek in de samenleving te geven. Als tegenprestatie ontvangt Centrada vier vrijkaarten voor de voorstelling ‘Loket 13’. Deze kaartjes zullen ten goede komen aan huurders van Centrada.

De uitwisseling kwam tot stand tijdens de lokale beursvloer die op 31 oktober plaatsvond in Lelystad. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij bedrijven en maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties samen komen om ‘handel’ te drijven. Alles draait tijdens dit evenement om maatschappelijk betrokken ondernemen, waarbij organisaties en bedrijven elkaar kosteloos verder helpen met producten en vrijwillige diensten. De match tussen Centrada en ZINspelers was er één van ruim honderd.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software