_Y7D9777JTLBrillenFSWierdc

Centrada schenkt wc-brillen aan toneelvereniging JTL

14 december 2012

‘Maatschappelijk betrokken ondernemen’ staat voor een betrokken houding van een organisatie of onderneming bij de samenleving. Centrada gaf onlangs blijk van deze houding door de – op de Lokale Beursvloer beloofde – wc-brillen aan toneelvereniging JTL te overhandigen. De wc-brillen werden met veel enthousiasme ontvangen.

Op 31 oktober vond de Lokale Beursvloer in Lelystad plaats (zie filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=cF02fCLqX-M). Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij bedrijven en maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties samen komen om ‘handel’ te drijven. Alles draait tijdens dit evenement om maatschappelijk betrokken ondernemen, waarbij organisaties en bedrijven elkaar kosteloos verder helpen met producten en vrijwillige diensten.

Tijdens de Lokale Beursvloer zijn er ruim honderd matches gemaakt. Eén van deze matches was die tussen  woningcorporatie Centrada en Flevolandse theatervereniging JTL uit Lelystad. Afgesproken was dat Centrada vijf wc-brillen levert aan JTL in ruil voor een aantal vrijkaarten voor een van de voorstellingen van JTL. JTL is al enige tijd bezig met het opknappen van hun accommodatie aan de Kempenaar. Door bijdragen zoals deze van Centrada kunnen zij, zonder hoge kosten, hun accommodatie opfrissen. De vrijkaarten komen ten goede aan huurders van Centrada.

Maatschappelijk betrokken ondernemen wordt, net als vrijwilligerswerk en mantelzorg, steeds belangrijker voor de stad. Door samen te werken en elkaar te helpen, maken inwoners veel meer voor elkaar en zichzelf mogelijk. 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software