kamerverhuur

Centrada start met pilot kamerverhuur

2 februari 2013

Naar aanleiding van de samenwerkingsafspraken die Centrada met de gemeente heeft gemaakt, is recent de pilot Kamerverhuur gestart. Twee woningen in de Zuiderzeewijk zijn geschikt gemaakt voor bewoning door drie personen.

Het verhuren van kamers is één van de maatregelen die Centrada treft om de wachttijden voor een huurwoning terug te dringen. De kamers zijn bedoeld voor woningzoekenden die door omstandigheden per direct op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Met kamerverhuur hoopt Centrada deze doelgroep een goed product te kunnen bieden.

De woningen die geschikt zijn gemaakt voor kamerverhuur, bevinden zich op de Hemmeland en het Spiek. De bewoners hebben ieder een eigen kamer, maar keuken, woonkamer en badkamer worden gedeeld. Aan de woningen is een huismeester toegewezen. Om ervoor te zorgen dat de woningen en de woonomgeving netjes blijven, komt de huismeester van Centrada wekelijks langs.

Het project Kamerverhuur is een pilot. Dit betekent dat na verloop van tijd bekeken wordt of het project het gewenste effect heeft.

 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software