_MG_4873c

Centrada zet nieuwbouwprojecten Hanzepark in de spotlights

20 juli 2012

Op donderdag 19 juli organiseerde Centrada een feestelijke bijeenkomst in Hanzepark. Doel van de bijeenkomst was om de verschillende nieuwbouwprojecten die de corporatie op dit moment in de wijk realiseert, onder de aandacht te brengen. Want ondanks berichten over de woningmarkt die muurvast zit en projectontwikkelaars die minder bouwen, gaat Centrada koersvast verder met het realiseren van verschillende nieuwbouwprojecten.

In mei is Centrada gestart met de bouw van drie verschillende projecten in Hanzepark: 11 koopwoningen, een complex met 59 levensloopbestendige appartementen en een complex voor cliënten van Woonzorgcentra Flevoland en Kwintes, met daarin ook 10 appartementen die Centrada gaat verhuren. Met de bouw van 59 levensloopbestendige appartementen geeft Centrada antwoord op de toenemende vergrijzing. Daarnaast leiden deze nieuwbouwprojecten tot doorstroming waardoor grote eengezinswoningen vrijkomen voor gezinnen. Inmiddels beginnen de verschillende complexen vorm te krijgen en zijn de contouren van het uiteindelijke resultaat al zichtbaar.

De genodigden, waaronder de kopers van de 11 stadswoningen, bezochten de bouwplaats waar voorzitter van de Raad van Commissarissen Wim de Weerd samen met wethouder Jop Fackeldey een prefab element plaatste.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software