duurzaam7284Fotostudiowierdcentrad_klein

Duurzaamheidswinkel in stadshart ontmoetingsplek en inspiratiebron

11 maart 2014

Op zaterdag 8 maart werd op initiatief van gemeente Lelystad en Natuur en Milieu Federatie Flevoland de Duurzaamheidswinkel geopend aan het Stadhuisplein. Centrada is partner in de Duurzaamheidswinkel in de vorm van een bedrijfslidmaatschap.

De nieuwe Duurzaamheidswinkel wordt een ontmoetingsplek en inspiratiebron voor iedereen die iets met duurzaamheid wil of kan en is een logisch vervolg op de website www.duurzaaminlelystad.nl, waar geïnteresseerden elkaar al virtueel kunnen ontmoeten. De Duurzaamheidswinkel voorziet in de behoefte aan een fysieke ontmoetingsplek op het gebied van duurzaamheid. In de winkel zullen verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo worden er duurzame kinderworkshops georganiseerd, is er een wekelijks inloopspreekuur en worden er netwerkbijeenkomsten gehouden. Daarnaast kunnen geïnteresseerden er inspiratie opdoen, ideeën bekijken, ideeën delen met anderen en eventueel vergaderen, want ook die mogelijkheid is aanwezig.
Inmiddels zijn de eerste bedrijfslidmaatschappen een feit en hebben meer dan 21 initiatieven (waaronder Centrada) tezamen de naam 'www.DuurzaaminLelystad.nl' op de winkelbalie gevormd.

De Duurzaamheidswinkel is gevestigd aan het Stadhuisplein 51, in het voormalige postkantoor. De winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag.

Foto: De heer Gouwerok, manager Vastgoed bij Centrada, plakt één van de letters van 'www.duurzaaminlelystad.nl' op de winkelbalie (fotostudie Wierd).

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software