opleveringRostockstraat

Eerste koopwoningen Rostockstraat opgeleverd

1 februari 2013

Op donderdag 31 januari werden de eerste koopwoningen aan de Rostockstraat opgeleverd. De 11 stadswoningen maken deel uit van een groot nieuwbouwproject wat Centrada in de wijk Hanzepark realiseert.

De woningen, die verkocht werden door De 4 Linden makelaars en Makelaardij de Boer zijn gerealiseerd op de locatie van de voormalige Ankerplaats. Al voordat de verkoop startte, was er veel aandacht voor het project. Kopers werden getrokken door de aantrekkelijke prijs (vanaf € 155.000 v.o.n.) en het afwerkingsniveau van de woning (compleet met badkamer en keuken).

Naast de 11 stadswoningen, realiseert Centrada in Hanzepark een complex met 59 appartementen voor 55-plussers. Op de locatie van de Bolder (voormalig buurthuis) verrijst een complex waar zes groepswoningen voor begeleid wonen worden gerealiseerd. De groepswoningen bieden elk plaats aan zes ouderen met lichte psychische problematiek. Daarnaast komen er tien seniorenappartementen in dit complex. Deze seniorenappartementen worden verhuurd door Centrada.

De wijk Hanzepark is geliefd door de centrale ligging, nabij NS-station en het Stadshart. Bovendien heeft de wijk een hoogwaardige architectonische afwerking die geïnspireerd is op Dudok.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software