enquete

Enquête onder woningzoekenden

20 juni 2016

Staat u bij Centrada ingeschreven als woningzoekende, dan kunt u deze week via de mail een enquête verwachten. Centrada gaat namelijk het woonruimteverdeelsysteem evalueren. De enquête is daar onderdeel van. Uw mening draagt bij aan het verbeteren van de woonruimteverdeling in Lelystad. We hopen daarom dat u de tijd wil nemen om de vragenlijst in te vullen. Onder degenen die de vragenlijst hebben ingevuld, verloten we 20 cadeaubonnen van € 25,-. 

Al sinds 2000 worden sociale huurwoningen in Lelystad verdeeld via het aanbodsysteem. Volgens dit systeem reageren woningzoekenden zelf op vrijkomende huurwoningen die Centrada adverteert. Centrada wil nu onderzoeken of deze manier van woonruimte verdelen nog steeds voldoet.

Naast de enquête onder woningzoekenden, worden er ook gesprekken gevoerd met Huurdervereniging Ons Belang, gemeente en medewerkers van Centrada.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau (RIGO Research en Advies). De resultaten van het onderzoek worden in september verwacht en zijn dan terug te vinden op de website van Centrada.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software