IMG_8299EnergieloketCFotostudioWierd

Feestelijke aftrap Energieloket Lelystad

11 april 2018

Wethouder Elly van Wageningen, Ronald Gouwerok, manager vastgoed Centrada en Vera Dam, directeur van Natuur en Milieufederatie Flevoland  openden woensdag 11 april gezamenlijk het digitale energieloket Lelystad in de Duurzaamheidswinkel: www.energieloketflevoland.nl/gemeente/lelystad

Het loket helpt bewoners online op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Naast deze digitale service, kunnen bewoners ook advies krijgen via een spreekuur, telefoon of mail. Dit past goed bij de ambitieuze doelstellingen van Centrada op het gebied van milieu, duurzaamheid en energiebesparing. Centrada investeert de komende jaren circa 50 miljoen in het verbeteren van de energieprestatie van in totaal 3.000 huurwoningen in Lelystad. Onderdeel van de investeringen is het gratis plaatsen van zonnepanelen. Centrada vermindert met deze maatregelen de CO2 uitstoot met 42%. Daarnaast hecht Centrada groot belang aan het feit dat huurders hiermee kunnen besparen op hun energierekening, waardoor het wonen voor hen betaalbaarder wordt.

Foto: Ronald Gouwerok, manager vastgoed Centrada, Vera Dam, directeur Natuur en Milieufederatie Flevoland en wethouder Elly van Wageningen werken samen aan energieneutraal Flevoland via het Energieloket Lelystad (Fotostudio Wierd)

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software