JansenMFAboswijik

Feestelijke opening Multifunctionele Accommodatie De Brink in Boswijk

11 maart 2014

Op zaterdag 8 maart opende wethouder Wout Jansen de multifunctionele accommodatie (MFA) Boswijk. Met de realisatie van MFA De Brink is de laatste stap gezet in het opknappen van Boswijk Centrum. Voor de renovatie van de MFA heeft Centrada een financiële bijdrage geleverd. De aanwezigheid van een MFA in een wijk is voor Centrada belangrijk omdat daar veel voorzieningen zoals scholen, ontspanning en inspanning zijn ondergebracht en dit komt weer ten goede aan de leefbaarheid in de wijk.

De renovatie van deze MFA is een onderdeel van de grotere kwaliteitverbetering in de Boswijk. Zo zijn de winkels aan de buitenzijde opgeknapt en heeft Centrada haar appartementen aan De Griend en Kamp/Havenkom aan de buitenzijde verbeterd. Ook de openbare ruimte is door de gemeente opgeknapt en de roeivereniging heeft haar gebouw een nieuwe kleur gegeven. De wijk ziet er weer mooi uit.
In de nieuwe wijkvoorziening zijn buurtcentrum De Brink, basisschool De Brink, de kinderopvang van de SKL en het wijkinfopunt van Welzijn Lelystad gevestigd. In het vernieuwde pand worden tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software