lotingdoorstroomprojectsepia_1

Feestelijke verloting nieuwbouwappartementen Ivoren Klif

18 december 2014

Afgelopen dinsdag zijn de nieuwbouwappartementen op de locatie Ivoren Klif verdeeld door middel van loting. Dit gebeurde op het kantoor van Centrada aan de Wigstraat. Voordat de bouw van het complex startte was al bekend dat de appartementen niet op basis van wachttijd verdeeld zouden worden. In plaats daarvan heeft Centrada er, in overleg met de gemeente, voor gekozen om van het nieuwbouwproject een doorstroomproject te maken.

Twaalf van de 24 woningen werden bestemd voor huurders van Centrada die een grote eengezinswoning achterlaten. Voor de overige twaalf woningen kwamen bewoners van het Rode Klif in aanmerking. Alle geïnteresseerden konden voor de loting hun voorkeuren bekend maken. Uit twee dozen (één voor de huurders van een grote eengezinswoning en één voor de geïnteresseerden vanuit het Rode Klif) werd om en om een formulier getrokken met daarop de voorkeuren. Was de eerste keuze inmiddels weg, dan werd de tweede keuze toegewezen etc.

Voor de meeste bewoners gold dat zij hun eerste of tweede keuze kregen toegewezen. De aanwezige belangstellenden waren blij met de uitkomst en zien uit naar het betrekken van het spiksplinternieuwe complex.

Omdat er gaandeweg een paar belangstellenden zijn afgehaakt, zijn er na de loting drie woningen overgebleven. Deze woningen worden in de komende weken geadverteerd op onze website. Bent u geinteresseerd? Houd ons woningaanbod dan goed in de gaten!

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software