impressie_klein

Hanzeborg vijf jaar

1 september 2015

Hanzeborg, het centrum van ontmoeting van de wijk én het kloppend hart van woonservicebuurt HanzePark, viert deze week haar vijfjarig bestaan. Als mede-investeerder, eigenaar en verhuurder is Centrada trots op het woonzorgcomplex dat zij vijf jaar geleden liet bouwen.
Alle partijen die betrokken waren bij het ontstaan van Hanzeborg (Centrada, de gemeente Lelystad en Woonzorgcentra Flevoland) hadden één doel voor ogen: samen iets moois en met perspectief voor de toekomst bieden aan de lokale samenleving van Lelystad. Nu, vijf jaar later, mogen we constateren dat we daarin zijn geslaagd. Vooral dankzij het feit dat alle partijen destijds bereid waren om vanuit het gezichtspunt van de burger, bewoner of cliënt te denken en te handelen.
Het complex is gebouwd voor de toekomst; samen zullen we nog heel lang plezier hebben van Hanzeborg en alles wat het de wijk te bieden heeft.

Centrada feliciteert alle bewoners, medewerkers en gebruikers van Hanzeborg met dit eerste lustrum en wenst hen een mooie feestweek. Meer informatie over het lustrumfeest van Hanzeborg vindt u in de lustrumkrant.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software