stophennepteelt

Hennepteelt blijft niet onopgemerkt!

3 november 2017

Centrada treft steeds vaker huurwoningen aan waarin zich een hennepkwekerij bevindt. Een kwalijke zaak, want hennepteelt is zeer gevaarlijk, niet in de laatste plaats voor uzelf en uw buren. Het telen van hennep lijkt een makkelijke manier om snel geld te verdienen. In werkelijkheid komt u terecht in een crimineel circuit, waardoor u uzelf en uw gezin in gevaar brengt. Bovendien is het telen van hennep ook voor uw omgeving erg gevaarlijk. Dikwijls ontstaat er kortsluiting, met vaak brand tot gevolg.


In de huurovereenkomst die u met Centrada bent aangegaan, staat expliciet dat het niet is toegestaan hennep te kweken in de door u gehuurde woning:

Artikel 6.12

Het is huurder niet toegestaan in het gehuurde hennep te kweken, dan wel andere activiteiten te verrichten die op grond van de Opiumwet strafbaar zijn gesteld.


Hennep kweken blijft niet onopgemerkt!
Zodra ontdekt wordt dat in uw woning hennep wordt gekweekt, dan wordt nog dezelfde dag het huurcontract opgezegd. Bovendien werkt Centrada intensief samen met politie, belastingdienst, justitie, netwerkbeheerders en collega-corporaties. Hennep kweken blijft dus niet onopgemerkt! Niet alleen raakt u uw woning kwijt, ook alle ontstane schade wordt op u verhaald en u moet eventuele uitkeringen of toeslagen terugbetalen. Bovendien komt u voor een periode van drie jaar niet meer in aanmerking voor een sociale huurwoning.

Meer informatie of een melding doen?
Meer informatie over de samenwerkende partijen in de strijd tegen hennep vindt u op www.stophennepteelt.nl

Vermoedt u dat uw buren hennep kweken? Doe dan een melding bij Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800 7000 (gratis)

 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software