foto_7

Hoogste punt nieuwbouwcomplex Ankerplaats bereikt

2 mei 2013

Op woensdagmiddag 1 mei werd op de bouwlocatie van de voormalige Ankerplaats het hoogste punt bereikt van het appartementencomplex met dezelfde naam. De bouw, die in mei 2012 startte, vordert gestaag. Naar verwachting worden de 59 levensloopbestendige appartementen in augustus opgeleverd.

De 59 appartementen zijn bedoeld voor 55-plussers (één- en tweepersoons huishoudens). Toekomstige huurders kunnen gebruik maken van de voorzieningen die in en vanuit het nabij gelegen Hanzeborg geboden worden. Daarnaast biedt de centrale locatie verschillende voordelen zoals de nabijheid van NS- station en Stadshart.

Naast het complex met de 59 appartementen realiseert Centrada in Hanzepark nieuwbouwcomplex De Bolder voor Kwintes en Woonzorg Flevoland. In dit complex komen zes groepswoningen voor begeleid wonen. De groepswoningen bieden elk plaats aan zes ouderen met lichte psychische problematiek. Daarnaast komen er tien seniorenappartementen die verhuurd worden door Centrada. Op de locatie van de voormalige Ankerplaats realiseerde Centrada eerder al 11 koopwoningen die in recordtempo verkocht werden. Deze woningen zijn inmiddels opgeleverd.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software